vorige foto
volgende foto
terug naar projecten
Kantoren Entree Herengracht stadstelevisiezender At5

Kantoren Entree Herengracht stadstelevisiezender At5
Amsterdam 

Het nieuwe entreegebied straalt de dynamiek van At5 uit

De opgave is om een ontwerp voor de entree en receptiebalie van de Amsterdamse nieuws en actualiteiten zender At5 te maken. De bestaande balie is sterk verouderd en voldoet al lange tijd niet meer aan de moderne eisen. Het nieuwe entreegebied moet de dynamiek van At5 uitstralen. De receptioniste is zowel telefoniste als gastvrouw.  In het ontwerp is de vloer van de receptiebalie verhoogd, zodat de receptioniste en de passerende bezoekers dezelfde ooghoogte hebben. Dit is prettiger voor beiden en het is ergonomisch voor de receptioniste. Ook is er een plek waar de bezoekers rustig kunnen wachten, hun espresso drinken en tegelijkertijd de uitzending op het beeldscherm op de tegenoverliggende wand kunnen zien. Omdat de oppervlakte van het entreegebied zeer beperkt is, is de zitruimte voor bezoekers geïntegreerd aan de rechter zijde van het meubel. Daar vandaan heeft men goed zicht op het beeldscherm. De rode achterwand is de enige accentkleur in het interieur. Rood is ook de kleur van het logo van At5 en de kleur die staat voor de energie van At5.

Oppervlakte

21 m2

Investering

13.000,-

 

naar boven